08. jun 2016.

 
 
Rundek Cargo Trio objavio novi singl i spot

 
  Rundek Cargo Trio objavio je novi singl i spot pod nazivom "Džaba". Ova numera nalazi se na albumu "Mostovi", koji se pojavio pre godinu dana na CD-u u izdanju zagrebačkog Menarta, i Long Play-a za područje Srbije.

Spot "Džaba" delo je montažerke Jovane Krstanović koja je nakon desetina video klipova u svojoj bogatoj karijeri, kako ističe Darko Rundek, "od srca poklonila ovaj tako lijep i dirljiv uradak". ""Džaba" je najjeftinija pjesma na našem albumu "Mostovi" koji upravo slavi svoj prvi rođendan. Zapravo, ona je besplatna i kad kupujete album, nije uračunata u cijenu. Tako je i njen spot besplatan. A kako se zove ono što je besplatno? Zove se poklon! :)", kaže Rundek.

Pesmu karakterišu rif violinistkinje Isabel, raštimani klavir Duce Vranića i Rundekova melodija i stihovi, koji opisuju neprekidno nezadovoljstvo "malog čovjeka" svojom životnom situacijom, i u njima početni sarkazam prelazi u dobronameran savet da ipak treba prihvatiti život kakav je i u uživati u njemu koliko se može.

Autor fotografije - Boris Vezmar

 
 

vesti


Cinema City program
na Mikser festivalu




Na Mikser Festivalu, od 8. do 12. juna, imaćete priliku da pogledate snažan i emotivan filmski program u atraktivnom ambijentu Španske kuće u Savamali, koji ove godine uređuje i producira Cinema City filmski festival iz Novog Sada....